Kennel Knotberry's

S-pentueJuulin ja Zoron pennut syntyivät 10.9.2020
1 uros ja 3 narttua. Kaikki pennut on varattu.

Yhdistelmä:
BALT JMVA EE JMVA LV JMVA LT JMVA Knotberry´s Up In A Puff "Zoro"

 
Eswood Anchor Belle "Juuli"
          
Lonkat: C/C
Kyynärät: 0/0
Polvet:0/0
Silmät: OK
Selkä: VA0, LTV0 (normaali)
PHPT: perimältään negatiivinen
Lonkat: B/A
Kyynärät: 0/0
Polvet:0/0 (tutkittu 2017, ei voimassa)
Silmät: OK
PHPT: perimältään negatiivinen
Näyttelyt: JMVA, 3*ROP, sertit Suomesta ja Ruotsista

Luonne: Zoro on toimintakykyinen, melko rauhallinen uros. Sillä on hyvä hermorakenne, joka tekee sen kanssa arkielämän ja harrastamisen helpoksi. Treeneissä energinen ja leikkisä mutta osaa rauhoittua.

Harrastukset: Zoro on helposti motivoitavissa nameilla sekä lelupalkalla. Zoron kanssa on treenattu agilityä, rally-tokoa ja koirahiihtoa.

Kaikki tulokset: KoiraNet
Näyttelyt: 2 * EH

Luonne: Juuli on luonteeltaan vilkas, melko pehmeä ja miellyttämisenhaluinen. Sillä on hyvä, tasapainoinen hermorakenne. Se on arjessa helppo, täydellinen perhekoira.

Harrastukset: Juuli on helposti motivoitavissa nameilla sen ahneuden vuoksi. Sijoituskodissa Juulin kanssa on treenattu agilityä ja rally-tokoa.

Kaikki tulokset: KoiraNet

 
Odotan pentueesta toimintakykyisiä ja reippaita koiria monenlaiseen harrasteluun sekä tasapainoisia koiria tavalliseen arkielämään. Zoron emo Nala olisi ollut erittäin potentiaalinen agilitykoira. Ikävä kyllä ohjaajalla ei riittänyt aika ja kiinnostus lajiin. Juulin emo Lumi sekä täyssisko Aini kisaavat SM-tasolla agilityssä ja ovat agilityvalioita sekä hyppyvalioita. 
_______________________________________________

Kaikki jalostukseen käyttämämme koirat ovat terveystutkitttuja, PHPT-negatiivisia ja luonteeltaan rodunomaisia.

Pennut luovutetaan rekisteröitynä, tunnistusmerkittynä, eläinlääkärin tarkastamana ja useaan kertaan madotettuna. Ne ovat tottuneet mm. kodin ääniin, ulkoiluun, toisiin koiriin, kissoihin ja autoiluun. Pennut totutetaan syömään raakaruokaa. Luovutuksen yhteydessä pentu saa mukaansa kattavan pentupaketin joka sisältää mm. hoito-ohjeet, kamman ja valjaat. Liitän pennun ostajan keeshondien omaan rotuyhdistykseen Suomen Keeshond ry.

Pennun hintaan kuuluu korvaus terveystutkimuksista 100€, jonka korvaan kun koiralle tehdään kyynär-, lonkka-, silmä-, ja polvitutkimus koiran ollessa 1-2 vuoden ikäinen. En myy koiria osamaksulla.

Koska haluan rajata kotona asuvien koirien määrää, etsin sijoituskoteja lupaavimmille pennuille. Koiran sijoittaminen perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Jos olet kiinnostunut sijoituskoirasta, ota yhteyttä. 

Tiedustelut: 0440 399992/Hilla tai sähköpostilla osoitteeseen hilla.kaarlela(at)outlook.com. HUOM! Joskus viestit saattavat mennä automaattisesti roskapostikansioon, joten otathan uudelleen yhteyttä jos et saa vastausta.

 
_______________________________________________