Kennel Knotberry's

U-pentue

Nalan & Melvinin pennut syntyivät 8.9, 3 tyttöä ja 3 poikaa! Pentuja on vapaana, tiedustelut tervetulleita sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Pennut luovutetaan rekisteröitynä, tunnistusmerkittynä, eläinlääkärin tarkastamana ja useaan kertaan madotettuna. Ne ovat tottuneet mm. kodin ääniin, ulkoiluun, toisiin koiriin, kissoihin ja autoiluun. Pennut totutetaan syömään laadukasta raakaruokaa. Luovutuksen yhteydessä pentu saa mukaansa kattavan pentupaketin joka sisältää mm. penturuokaa, hoito-ohjeet, kamman ja valjaat.
Pennun hintaan kuuluu korvaus terveystutkimuksista 100€, jonka korvaan kun koiralle tehdään kyynär-, lonkka-, silmä-, ja polvitutkimus koiran ollessa 1-2 vuoden ikäinen. En myy koiria osamaksulla.

Koska haluan rajata kotona asuvien koirien määrää, etsin sijoituskoteja lupaavimmille pennuille. Koiran sijoittaminen perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Jos olet kiinnostunut sijoituskoirasta, ota yhteyttä. 

Tiedustelut: 0440 399992/Hilla tai sähköpostilla osoitteeseen penttila.hilla(at)gmail.com tai hilla.kaarlela@outlook.com
En vastaa pelkkiin hintakyselyihin tai tekstareihin!!

Pentujen kuvat: 2 vk, 4 vk ja 5,5 vk

Knotberry´s U...
musta poika
 


Knotberry´s U...
punainen poika

 


Knotberry´s U...
sininen poika

 


Knotberry´s U...
pinkki tyttö

 


Knotberry´s U...
vihreä tyttö

 


Knotberry´s U...
lila tyttö

 

    
Holy Smoke Du Clos De Lune "Melvin" C.I.B. FI & NO & LV MVA Knotberry´s Zenaida "Nala"
Lonkat C/B
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
silmät terveet
PHPT-negatiivinen perimältään
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
silmät terveet
PHPT-negatiivinen perimältään